fbpx
Skip to main content
VOLITE / Juvederm

VOLITE / Juvederm

Juvederm Volite не е мезотерапия. Juvederm Volite e не просто филър. Той е разработен за попълване на фините линии, но и за подобряване структурата, хидратацията и еластичността на кожата. Благодарение на Vycross technоlogy има и лек лифтинг ефект.

Предимството пред останалите познати на пазара продукти за ревитализация на кожата е че само с една процедура се постигат резултати, които продължават до 6 месеца (по протокол за постигане на оптимални резултати с другите продукти се  изискват 3 процедури през интервал от един месец). Juvederm Volite показва по-голяма  резистентност към свободните радикали, което определя и по-голямата продължителност на ефекта.

Концентрацията на хиалуроновата киселина е 12 мг/мл. Ниската концентрация е предимство, защото благодарение на иновативната с Vycross technоlogy се постигат тези впечатляващи трайни резултати, но в същото време се избягват страничните ефекти на високата концентрация ХК.

Juvederm Volite e разработен на базата на иновативната Vycross технология – патентован баланс между леки и тежки вериги, за по – ефективно свързване на молекулите хиалуронова киселина. Резултатът е създаване на продукти, отличаващи се с оптимална продължителност на ефекта, минимални отоци, натурални резултати и високо удовлетворение на пациентите.

96% от пациентите са удовлетворени от резултатите с Juvederm Voilte, което потвърждава ефективността и безопасността на продукта.

Не случайно продуктите с Vycross  technоlogy са предпочитани от милиони пациенти по цял свят!

Консултация и индивидуален пакет от процедури

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

Varna

Alma Lasers – лазерни процедури

Alma Harmony XL Pro e съвкупност от множество модерни приложения, които гарантират високоефективни, надеждни и...

QlmaQ лифтинг

AlmaQ

Искате ли гладка и сияйна кожа без бръчки? Знаете ли, че това вече е напълно...

error: Content is protected !!