fbpx
Skip to main content
Radiesse – Синтезиращ колаген филър

Radiesse – Синтезиращ колаген филър

Radiesse – Красотата на V ефекта “

Лечението на отделните бръчки често не е достатъчно, за да възстановите младежкия си вид и свежест. За да се противопоставите на ефектите на гравитацията и да се възвърне младежката си форма, лицето се нуждае от реален обем. Това може да се постигне с дермален филър, който също така стимулира производството на естествен колаген в кожата, за по-ефективен и дълготраен ефект. Radiesse придава обем обратно, точно там, където е загубен. С нежно моделиране на дълбоките , хлътнали или увиснали бузи изчезват , а природните лицеви контури се връщат.

Радиес е напълно безопасен, биосъвместим и нетоксичен продукт, осигуряващ на пациента незабавен ефект във времето , което се дължи на мощната стимулация на фибробластите за производство на собствен колаген. Уникалното съчетание на калциев хидроксилапатит микросфери и гел носител осигурява веднага видим резултат след поставянето , както и дълготраен лифтинг , дължащ се на високия вискозитет и еластичност на продукта.

Radiesse е одобрен органите на ЕС пред 2004 г. , а от 2013 г. печели приза за Филър на годината. Има Европейски сертификат , който е стандарт на Европейския съюз за безопасност на продуктите. Radiesse е одобрен от FDA ( Американската агенция за храни и лекарства ) през 2006 г.
Много важно е да се знае, че Radiesse не е постоянен имплант . Той е абсолютно биоразградим и се елиминира по естествен начин от тялото.

Предимства на Radiesse:

  • Незабавен ефект, поради еластичната гел-основа
  • Дълготраен ефект, благодарение на стимулирането на нов колаген
  • Възстановява обема само с един курс на третиране
  • Много добре поносим
  • Не е необходим тест за алергия
  • Милиони пациенти са третирани и доволни от Radiesse

Консултация и индивидуален пакет от процедури

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

Varna

Alma Lasers – лазерни процедури

Alma Harmony XL Pro e съвкупност от множество модерни приложения, които гарантират високоефективни, надеждни и...

QlmaQ лифтинг

AlmaQ

Искате ли гладка и сияйна кожа без бръчки? Знаете ли, че това вече е напълно...

error: Content is protected !!