fbpx
Skip to main content
Alma Lasers – лазерни процедури
Varna

Alma Lasers – лазерни процедури

Alma Harmony XL Pro e съвкупност от множество модерни приложения, които гарантират високоефективни, надеждни и безопасни процедури за различни по естество кожни проблеми и индикации.

Безопасността на всяка процедура и технологията са доказани в мащабни клинични проучвания. Специалистите могат да третират всички области на тялото и всеки тип кожа.

ClearLift

ClearLift е безболезнено, неаблативно лазерно третиране на кожата, при което пациентите се радват на бързи и видими резултати , без възстановителен период.

При ClearLift се излъчват контролирани снопчета лазерна енергия дълбоко в дермата, без да се засягат повърхностните слоеве на кожата, което прави процедурата приложима дори и през летния сезон.

Super Skin Rejuvenation

Фотоподмладянето

Фотоподмладянето е подходящо за хора, които искат да възстановят равномерния тен, да подобрят състоянието на кожата си, особено ако сте злоупотребили със слънцето и солариумите. Това е процедура и за тези, които нямат възможност да отделят много време, а искат да изглеждат по-млади здрави.

iPixel ER

Това е най-бързият и най-мощният лазер Erbium модул на Alma Laser. Ускорява процесите на подмладяване , стягане, пилинг на кожата и заличаване на фините линии и бръчки. За разлика от останалите Erbium лазери, които използват само щамповане, iPixel ER ръкохватката се състои  от две малки колела, които се търкалят по кожата, освобождавайки по един лазерен импулс при движение. Този лазер значително скъсява времето на лечение и това позволява да се третира целева зона с висока скорост и много добра ефективност. В сравнение с неподвижните Erbium лазери, този е 10 пъти по-мощен , което означава засилена лазерна шлифовка и по-добри резултати. При тази процедура се засилва производството на колаген.

Пигментация – Бърза и ефективна процедура!

Почти всеки човек има пигментни лезии причинени от излагането на слънце или стареене на кожата. Това са места по тялото, където има по-висока концентрация на меланин. В повечето случай пигментните петна са доброкачествен козметичен проблем и има вариант за лечение Dye VL накрайник на Alma Laser. Лечението става с помощта на изпращане на импулси светлина. Температурата в силно концентрираната меланин се повишава рязко и това е достатъчно ,  за да разбие клетките съдържащи меланин и да спре тяхното делене. Дължината на вълната на Alma Laser и продължителността на импулса позволява да се третират пигментните лезии при всякакъв тип кожа.

Като поддържаща процедура, след лазера може да се прави Колагенова мезотерапия Guna. 

Кръвоносни съдове

Неивазивното лазерно лечение е сред най-търсените методи за третиране на проблемни  кръвоносни съдове и е най-голямото предизвикателство за естетични процедури . Може да се лекуват разширени капиляри, розацея , вени на краката и венозни малформации. Използването на селективната фототермолиза , тези съдове могат да се нагреят и да изчезнат , без да се навреди на околната тъкан. В зависимост от различната дълбочина и диаметър на тези съдове , се изисква широк обхват на вълните. За опазване на въздействие на медицинската платформа на Alma Laser позволява комбинирането на различен вид терапии . Абсолютно безопасно и ефективно лечение – без инжекции.

Acne – Лечение на акне

Акнето е много често срещано състояние, характеризиращо се със запушени мастни жлези , пъпки , а понякога и по-дълбоки кисти  или възли. Акнето е най-често срещано в тийнеджърските години , но все пак се появва и при възрастните. При не лечението и много често при неправилно лечение с локални и ситемни антибиотици или мануално почистване на лицето се появяват белези. Със системата на Alma Laser и помощта на синята светлина се унищожава бактерията предизвикваща акне ( Propionibacterium acnes ) . Лазерното лечение дава три пъти по-бързи резултати от фармацевтичните продукти и е абсолютно безопасно. Тази процедура е много подходяща да се прави в комбинация с Hydrafacial .

Clear Choice

Чакането свърши! Две отделни лазерни технологии в една система и безброй щастливи пациенти. Гъбичките по ноктите са много труден противник и няма да си отидат по собствена вола и трябва да бъдат принудени . Специалистите отдавна търсят безкомпромисен начин  за борба с онихомикоза, без да рискуват да навредят на околната тъкан или здравето на пациента. Двустепенната технология позволява унищожаването както на наличните гъби , така и на техните спори.

Alma ClearSkin

Първата технология, която комбинира неаблативен лазер с едновременно  охлаждане по време на процедурата и вакуумна технология за лечение на акне безопасно и ефективно. Това е уникална технология, която гарантира трайното лечение на проблема „пъпки“  от нашите специалисти, както и едновременно с това и заличава белезите от акнето. Неаблативният Er.Glass 1540nm лазер е новаторска технология, прониква дълбоко в кожата, унищожава трайно бактерията на акнето и намалява производството на себум, оставяйки кожата незасегната, т.е. лекува основните причини на акнето  без лекарства и без болка. Вакуумен механизъм извлича насъбраният себум от порите, контактното охлаждане предпазва кожата и позволява безопасно и ефективно лечение на  проблемите на  кожата. Терапевтичната схема ще ви бъде определена след консултация с д-р Стоилова, в зависимост от състоянието на вашата кожа. Лечението с охлаждащия Er.Glass лазер с вакум обхваща всички форми на акне, включително кисти и гнойни пъпки, като в същото време постига  подмладяващ ефект, намалявайки видимостта на белезите чрез стимулиране обновяването на колагена.  Лечението е подходящо за всички видове кожа, няма странични ефекти и постига заглаждане на тена и дълготрайни забележими резултати.

Премахване на татуировки

Консултация и индивидуален пакет от процедури

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

QlmaQ лифтинг

AlmaQ

Искате ли гладка и сияйна кожа без бръчки? Знаете ли, че това вече е напълно...

error: Content is protected !!