fbpx
Skip to main content
8 точков лифтинг MD Codes

8 точков лифтинг MD Codes

Всички искаме да запазим младостта, свежестта и красотата на лицето колкото може по-дълго, но времето е безмилостно и с напредването на годините започваме да забелязваме промени свързани с остаряването. Какво можем да направим, за да забавим този процес?

Стареенето на лицето е свързано най-вече със загубата на обем. Всяка година ние губим около 2 куб.см. обем, за сметка на подкожна мастна тъкан, колаген и костна тъкан. Кожата се отпуска, появяват се бръчки и линии, променя се контурът на цялото лице. За щастие вече има начин да върнем и да запазим младостта.

Това се случва благодарение на MD кодовете или 8 точков лифтинг по специална Вайкрос технология, разработена с цел да възвърне обема и да лифтира кожата за един цялостен ресърфейсинг.

Какво представляват MD Codes™?

Това са всъщност зони на лицето, където се инжектират малки количества хиалуронова киселина (филър), възстановяващ загубения обем, изпълващ бръчките и подобряващ хидратацията в зоната на инжектиране. По този начин се постига желания подмладяващ ефект и възвръщане на свежия и здрав външен вид. Тази процедура се извършва само с продуктите на JUVÉDERM® ( Voluma, Volbella, Volift), като резултатът е напълно естествен.

Технологията на MD кодовете е разработена от Д-р Маурицио Де Майо, пластичен хирург от Бразилия и е патент на фирма Алерган за работа с продуктите от Вайкрос системата на . Всяка година JUVÉDERM® за тази цел  провеждат специални обучения на специалисти от цял свят, където големите световни лидери в естетиката споделят опита си и определят новите насоки на развитие в естетичната медицина.

Д-р Ива Стоилова е обучаващ лекар за JUVEDERM за България!

Related Posts

QlmaQ лифтинг

AlmaQ

Искате ли гладка и сияйна кожа без бръчки? Знаете ли, че това вече е напълно...

Varna

Alma Lasers – лазерни процедури

Alma Harmony XL Pro e съвкупност от множество модерни приложения, които гарантират високоефективни, надеждни и...

error: Content is protected !!