fbpx
Skip to main content
10 години бързи и ефективни решения за здрава и млада кожа
Delicious козметично изкушение

10 години бързи и ефективни решения за здрава и млада кожа

Delicious празнува рожден ден заедно със стотици доволни клиенти

Своя 10-и рожден ден отбелязва на 1-ви август козметично студио Delicious. За всички тези години студиото се превърна в символ на ефективната борба със стареенето, в синоним на бързите и работещи решения за здрава и млада кожа.

Delicious създаде екип от професионалисти, които харесват работата си и не жалят сили и време, за да са в крак с най-новите технологии в разкрасяващата индустрия. В салона работят професионалисти, които осигуряват високо ниво и качество на обслужването. Лекари, козметици и кинезитерапевти създадоха много истински приятелства със своите клиенти и са винаги на разположение. За тях е безценно доверието, което им гласува всеки един клиент и се радват заедно на отличните резултати.
Козметичното студио предлага на едно място най-иновативните технологии за лифтинг на лице, премахване на портокаловата кожа и контуриране на тялото.

Тук ще намерите ефективна грижа за лицето с мединската терапия Hydrafacial и топ лифтинг процедурата ClearLift, която работи в дълбочина на кожата и може да се прилага и лятото.

Извайте тялото си в мечтаната форма с радиочестотен лифтинг Alma Accent Ultra за моментално стягане на колагеновите структути и се сбогувайте с излишните мастни депа с криолиполизата на Cocoon.

Ние сме винаги насреща за желанието ви за красота, здраве и вълнуващи емоции!

Екипът на Delicious ще продължи да работи усърдно и упорито и в следващите 10 години в служба на Красотата!

Автор на статията : http://varnautre.bg

Related Posts

Guna гуна терапия

Как да забавим стареенето на кожата, появата на бръчки и да скъсим периода на регенерация на кожата с GUNA терапия в комбинация с други естетични процедури?

Д-р Стоилова, споделихте че терапията с GUNA инжекционен колаген е търсена като процедура от пациентите...

Криолиполиза

Неинвазивна алтернатива на липосукцията Според статистиката на световната организация на пластичните хирурзи в последните години...

Какво трябва да знаем за акнето и неговите причинители

Акнето много често е срещано заболяване на кожата. Сред статистиката то се отразява на 80...

error: Content is protected !!