fbpx
Skip to main content
Хиалуронови филъри

Хиалуронови филъри

Има различни видове филъри за лечение на всичко, от фини линии до дълбоки гънки и бръчки. Те изглаждат мимическите линии, назолабиалните гънки (от носа до устата) и фините линии около очите, възстановяват липсващия обем на кожата за възвръщане на младежките извивки на лицето. Постига се обем в области, които се нуждаят от малко повече подкрепа или подчертаване. Нежно се оформят скулите, брадичката и линията на долната челюст. Филърите с хиалуроновата киселина са гладки гелове за третиране на индивидуален проблеми на лицето. Хиалуроновите гелове се инжектират под кожата от лекар, като се използва много тънка игла. Гелът коригира загубения обем, бръчките и финитe линии. Хиалуроновата киселина в гела поддържа хидратацията. В зависимост от вида на лечението и продукта, резултатите могат да имат трайност до 18 месеца.

Много хидратиращи продукти съдържат хиалуронова киселина, но лицевите филъри са единственият начин за възстановяване на хиалуроновата киселина дълбоко в кожата. Много от филърите имат и лидокаин – локален анестетик, който прави лечението безболезнено. А най-качествените филъри дават натурален резултат и се разпределят гладко в тъканите.

Филърите представляват широка гама продукти, които могат да направят подобрения във всяка област на лицето.

Нашият лекар специалист ще направи обстоен преглед на лицето Ви и ще обсъди с Вас това, което искате да промените. Ще Ви препоръча индивидуалeн план за процедурите и продуктите самостоятелно или в комбинация.

Хиалуроновият филър подобрява външния вид на лицето Ви, като намалява или изглажда линии, бръчки и гънки за по-свеж и по-сияещ вид на лицето. Възстановява изгубения обем в отделните части на лицето и постига нежен „лифтинг“ ефект. Деликатно оформя устните и контура на лицето.

Консултация и индивидуален пакет от процедури

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

QlmaQ лифтинг

AlmaQ

Искате ли гладка и сияйна кожа без бръчки? Знаете ли, че това вече е напълно...

Varna

Alma Lasers – лазерни процедури

Alma Harmony XL Pro e съвкупност от множество модерни приложения, които гарантират високоефективни, надеждни и...

error: Content is protected !!