fbpx
Skip to main content
Екип

Добре дошли в козметично студио „Delicious“

Козметично изкушение Delicious – в служба на красотата…

Това е място на смели решения и промени! С деликатен подход към всеки от Вас можем заедно да разкрием ослепителния блясък на вашата кожа.

Козметично студио Delicious е мястото, което създава естетичен идеал на базата на най-добрите съвременни методи и технологии в козметичната индустрия. В салона работят професионалисти, които осигуряват високо ниво и качество на обслужването.

Нашите клиенти се връщат отново и отново за професионален резултат и неповторима атмосфера на обслужване и комфорт.
Ние сме винаги на среща за желанието ВИ за красота, здраве и вълнуващи емоции, заповядайте!

des_8004_32377077081_o-Recovered

Дарина Драганова

Управител
Дарина Драганова е козметик в Delicious от 2008г. Завършила е професионален курс по Козметика през 1995г. Работи процедури за лице, тяло и коса.
DES_8041

Петя Сарандалиева

Медицински козметик
Петя Сарандалиева е медицински козметик в Delicious от 2008 г. Завършва Медицински университет " Проф.д-р П.Стоянов" през 2016г. Работи процедури за лице, тяло и коса.
DES_8013

Виолета Павлова

Управител
Виолета Павлова е медицински козметик в Delicious от 2008 г. Завършва Медицински университет "Проф.д-р П.Стоянов" през 2016г. Работи процедури за лице, тяло и коса.
д-р-Ива-Стоилова

д-р Ива Стоилова

Лекар
Д-р Ива Стоилова е дерматовенеролог и естетичен лекар, работещ с най-новите дермални филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, лазерна терапия. Има 12 години стаж в областта на естетичната медицина и е обучаващ специалист по техника на инжектиране на филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, работа с лазер и последните нововъведения в лазерната терапия.
DES_7952

Даниела Йорданова

Офис мениджър
Даниела Йорданова работи в Delicious на длъжност Офис мениджър от 2013г. Завършила е Варненски свободен университет Черноризец храбър - Журналистика през 2011г.

Ивелина Иванова

Кинезитерапевт

Ивелина Иванова работи в Delicious на длъжност Кинезитерапевт. Завършила е ОКС“ Бакалавър Кинезетерапия“ в РУ „Ангел Кънчев“ гр.Русе. През 2018 г. завършва Магистър рехабилитация, морелечение, уелнес и СПА в Медицински университет „ Проф.П. Стоянов „ гр. Варна. Работи процедури за тяло .

error: Content is protected !!