Skip to main content
Alma Lasers – „SHR“ трайна епилация
"SHR" трайна епилация Варна

Alma Lasers – „SHR“ трайна епилация

SHR ( Super Hair Removal )
Нова технология за трайно обезкосмяване. В сравнение с останалите системи Alma Lasers прониква най-дълбоко и обхваща косми с различна дълбочина. Alma Lasers разполага с три патента за трайно обезкосмяване:
Системата LEO (light energy optimization) е последно поколение многофункционални  системи за фотоепилация и фото-терапия на фирмата Alma Lasers и благодарение на иновативните технологии получавате отлични резултати в борбата с нежеланото окосмяване с минимален брой процедури и е приложима и при по-тъмни кожи и по-светли косми.
Системата AFT (advance fluorescence) – уникална система подобряваща проникващата способност на светлина, без да е необходимо използването на рисково висока за кожата енергия.
Системата EDF (equally distributed fluence) – равномерно разпределен енергиен поток. Това уникално нововъведение направи възможно удължаването на импулса при по-умерени енергийни пикове и победи едно от основните ограничения в съвременната PL -технология.
Как действа технологията ?
SHR трайна епилация  e най-ефективното средство за постигане на трайно обезкосмяване, което е известно към настоящия момент. Лъчите проникват през повърхността на кожата и когато достигнат фоликула на косъма се абсорбират от пигмента в него, а акумулираната топлина уврежда фоликула. За да бъдат унищожени фоликулите, те трябва да съдържат пигмент в изобилие, което се случва единствено в активната фаза на растеж на косъма. И така както не всички косми са в активна фаза по време на процедурата е необходимо да бъде извършена серия от процедури. Обикновено са необходими шест до десет или повече процедури, за да се намалят перманентно броя на растящите косми с повече от 80 %, шест месеца след терапията. Когато космите са фини или светли, или кожата е тъмна – е възможно да са необходими повече от осем процедури за постигането на оптимален ефект. Продължителността на манипулацията е според площта на обработвания участък. Може да се извърши през всеки годишен сезон. Космите над нивото на кожата в зоната, която ще бъде третирана, следва да бъдат предварително отстранени чрез депилатоар или избръсване. По време на процедурата може да се усети леко парене – усещане, което е с пъти по-поносимо в сравнение с по-старите методи за фотоепилация.
Основни предимства за пациентите:

Без болка

– Дълготраен ефект

– Кратки процедури

– Без зачервяване или нужда от време за възстановяване

SHR трайна епилация е перфектна за всяка част на тялото, включително и по-чувствителните зони като лице, шия и интимна зона

– Безопасна процедура през цялата година

 

 

Related Posts

Лечение на Хиперхидроза Варна

Лечение на Хиперхидроза

Само при нас! Вече има решение за ДОСАДНОТО и НЕПРИЯТНО изпотяване. Обединявайки различни технологии, Alma...

кола маска процедура

Епилация с кола маска

процедура кавитация

Кавитация

RF Cavitation effect Instrument -B 5001 e  апарат, който обединява всички доказани методи за цялостно...

error: Content is protected !!