Skip to main content
Химични пилинги Варна

Ekseption peels

Повърхностен пилинг за третиране на признаците на стареене на кожата и по-специално на отпускането на кожата и бръчките. Тази професионална терапия комбинира различни разтвори с висока концентрация на хиалуронова киселина и пептиди.

Тя улеснява обновяването на клетките на дермата и епидермиса, прави дълбоките бръчки по-малко видими и премахва фините бръчки. Осигурява добър повдигащ ефект и овлажнява кожата. Подходяща е за всеки тип кожа със симптоми на стареене, особено за сухата. Пилингът с активни пептиди е едно от най-добрите решения за зряла кожа.
Ефектът му се дължи на активността на пептидите и различните киселини, сред които и хиалуронова. Киселините овлажняват кожата и ексфолират мъртвите клетки. Освен това те подпомагат пептидите, имащи ниско молекулно тегло, с проникването в дермиса, където започват да демонстрират своите специфични способности – активиране на регенеративните процеси и производството на фибробласти, отговорни за синтезата на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Ekseption Peel може да бъде комбиниран с процедурите : ClearLift , колагенова мезотерапия Guna, Кислородна терапия и различните терапии за акне * Неинвазивна мезотерапия Fusion, почистване на лице, Хидрафейшъл..

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

Хидрафейшъл Hydrafacial

HydraFacial / Хидрафейшъл

HydraFacial (ХидраФейшъл) е иновативна медицинска терапия за лице, разработена от Edge System – американска компания,...

PQAge пилинг в студио Delicous

PQAge пилинг с трихлороцетна киселина

PQAge е пилинг от ново поколение, иновативен, гарантиращ незабавен стягащ и лифтинг ефект. Нова формула...

Терапия с Фитостволови клетки в козметично студио Delicious

Терапия с Фитостволови клетки

Терапията с Фитостволови клетки подмладява и повишаваща еластичността и гъвкавостта на кожата. Терапията  редуцира бръчките,...

error: Content is protected !!