Skip to main content
ClearLift – „Lunch time“ лифтинг
ClearLift Alma Lasers

ClearLift – „Lunch time“ лифтинг

ClearLift е безболезнено, неаблативно лазерно третиране на кожата, при което пациентите се радват на бързи и видими резултати , без възстановителен период.

При ClearLift се излъчват контролирани снопчета лазерна енергия дълбоко в дермата, без да се засягат повърхностните слоеве на кожата, което прави процедурата приложима дори и през летния сезон.

Тази техника стимулира образуването на нов колаген и еластин,  подобрява незабавно вида на кожата.  С Alma Lasers  и ръкохватката на ClearLift може да се третират и чувствителни зони- шия, деколте, зоната около устните, горен и долен клепач.

Резултатите са : стягане на кожата и разширените пори; изглаждане на фините линии и бръчки; значително подобряване на състоянието при розацея, разширени капиляри и вени, хиперпигментация ; изсветляване на тъмни кръгове под очите; намалява белези от акне; регулира мастната секреция.

ClearLift изключително добре се съчетава и дори е препоръчително да се прави в комбинация с Колагенова мезотерапия Guna

Не се притеснявайте да ни потърсите , за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

Радиочестотен лифтинг на лице

Радиочестотен лифтинг Accent Ultra / Alma Lasers

Системата Alma Accent е уникална комбинирана платформа, разработена на основата на ултразвукова и специфична радиочестотна...

жена - массаж на лице - студио Delicous

Масаж на лице

Козметичният масаж се прави на лице и шия. Движенията по кожата подобряват кръвообращенито и по...

Tерапия с хиалуронова киселина - козметично студио Delicious

„Нано терапия “ с хиалуронова киселина

Биологичният пилинг Re-action е нова технология за фруктов био-пилинг, щадящ кожата, безрисков и неиринтантен. Нарича...

error: Content is protected !!