fbpx
Skip to main content
QlmaQ лифтинг

AlmaQ

Искате ли гладка и сияйна кожа без бръчки? Знаете ли, че това вече е напълно възможно?

Представяме Ви Alma Q- „Лазерът на лазерите“

Той разполага с безпредентна мощност и множество опции за терапии от широк спектър естетични и дерматологични индикации.

Всички знаем, че с напредването на възрастта кожата на лицето започва да се променя. Появяват се петна, бръчки , кожата става все по-отпусната, а кръвоностните съдове стават все по-видими. Но ние ще ви издадем една тайна – имаме ефективно решение в битката с времето – Alma Q. За бързи, дълготрайни и естествени резултати.

Alma Q – разполага с първия фракционен Q-switched лазер за подмладяване на кожата. Възможността за работа в различни дълбочини позволява на специалистите да ккомбинират повърхностни и по-дълбоки терапии, в зависимост от зоната, типа кожа и индикацията, която третират.

Quasi – LongPulsed Nd YAG лазер осигурява както терапии за подмладяване, така и процедури за премахване на васкуларни лезии. QLP лазерът загрява безопасно и ефективно дермата, стимулирайки ситеаза на нов колаген и стягането на кожата. Работи и в режим с изключително къси импулси , което го превръща в идеално средство за премахване на малки кръвоносни съдове.
Alma Q разполага и с Long- Pulsed Nd: YAG лазер за терапия на васкуларни резии, маллформации и по-дълбоки вени. Удължената експозиция на лазерната енергия позволява по-дълбоко проникване и по-мощно загряване. Така се третират успешно по-дълбоки лезии, които не биха могли да се елиминират с други, по-къси дължини.

Високо енергийният Q-switched лазер е най-ефективният метод за премахване на естествено придобити и изкуствено създадени пигментации ( татуировки ) , като рискът от увреждане на околната тъкан е минимален. Възможността за фракциониране на енергията при Alma Q осигурява допълнителни опции за ефективна терапия на проблемите, свързани със стареенето на кожата.

Зони:

 • Лице
 • Лице и шия
 • Шия
 • Деколте
 • Ръце
 • Деколте

 Предимства:

 • Комплексно решение
 • Подходящо за всеки тип кожа
 • Доказана безопастност
 • Бързи, естествени резултати
 • По всяко време на годината

Ценоразпис AlmaQ

AlmaQ lift(лифтинг и стягане) лице 1200лв.
AlmaQ lift(лифтинг и стягане) шия 500лв.
AlmaQ lift(лифтинг и стягане) лице и шия 1400лв.
AlmaQ lift(лифтинг и стягане) лице и шия пакет 3 процедури 4000лв.

Консултация и индивидуален пакет от процедури

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

Регенерираща терапия със злато и хайвер

Хайверът има силно благотворно въздействие върху кожата, предпазва я от преждевременното стареене , регенерира увредените...

Фотоподмладяване

SSR / Super Skin Rejuvenation * Фотоподмладяване

Super Skin Rejuvenation - Фотоподмладяване от Alma Laser се използва за третиране на проблеми като:...

ClearLift Alma Lasers

ClearLift – „Lunch time“ лифтинг

ClearLift е безболезнено, неаблативно лазерно третиране на кожата, при което пациентите се радват на бързи...

error: Content is protected !!