Skip to main content
Радиочестотен лифтинг Accent Ultra / Alma Lasers
Радиочестотен лифтинг на лице

Радиочестотен лифтинг Accent Ultra / Alma Lasers

Системата Alma Accent е уникална комбинирана платформа, разработена на основата на ултразвукова и специфична радиочестотна технология, с която се постига бърз, естествен и дълготраен резултат.

Разнообразните приложения и възможности позволяват да се намери решение за различните типове кожа,да се обхване широк спектър от естетични интервенции, използвайки оптимално комбинираните технологии.

Става въпрос за неинвазивните процедури за лице и тяло. Апаратурата е разработена въз основа на няколко технологии, спечелила е и съответни патенти. Един от тях е ефективен механизъм за стягане на кожата на лицето и тялото и е на базата на диелектрично затопляне, чрез което високочестотната (RF) енергия преминава директно към тъканите.Това води до мощна стимулация и образуване на нов колаген, повишава се здравината и еластичността на кожата, подобрява се метаболизмът в терапевтичните тъкани.
Друг метод е патентованата Unipolar технология, позволяваща целенасочено, безопасно и дълбоко затопляне на тъканите на различна дълбочина, доставяйки концентрирана енергия, която достига дълбоките слоеве на кожата,без дискомфорт и болка за пациента. Това води до значително стимулиране синтеза на колаген и еластин в тъканите,има дрениращ ефект, придава и блясък на кожата. При Alma Accent можем да контролираме прецизно дълбочината третиране в съответните слоеве на дермата, за да постигнем максимален ефект. Процедурата трае в зависимост от зоната около 40 минути. Тя е изключително комфортна процедура и е удоволствие за пациента да констатира видими и естествени резултати, абсолютно контролирано моделиране и скулптуриране на тяло и лице както при жени, така и при мъже.

Процедурата Alma Accent се комбинира успешно с ClearLift, колагенова мезотерапия Guna, Hydrafacial и още други процедури.

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

Почистване на лице с ултразвук и кислород

Почистване на лице

Почистването на лице се препоръчва  при всеки тип кожа веднъж в месеца без значение от...

Терапии на Darphin

Дълбоките масажи на Пиер Дарфен - Darphin трансформират вашата кожа до перфектност!

студио delicious Регенерираща терапия със злато и хайвер

Регенерираща терапия със злато и хайвер

Хайверът има силно благотворно въздействие върху кожата, предпазва я от преждевременното стареене , регенерира увредените...

error: Content is protected !!