Skip to main content
Радиочестотен лифтинг Accent Ultra / Alma Lasers
Радиочестотен лифтинг на лице

Радиочестотен лифтинг Accent Ultra / Alma Lasers

Системата Alma Accent е уникална комбинирана платформа, разработена на основата на ултразвукова и специфична радиочестотна технология, с която се постига бърз, естествен и дълготраен резултат.

Разнообразните приложения и възможности позволяват да се намери решение за различните типове кожа,да се обхване широк спектър от естетични интервенции, използвайки оптимално комбинираните технологии.

Става въпрос за неинвазивните процедури за лице и тяло. Апаратурата е разработена въз основа на няколко технологии, спечелила е и съответни патенти. Един от тях е ефективен механизъм за стягане на кожата на лицето и тялото и е на базата на диелектрично затопляне, чрез което високочестотната (RF) енергия преминава директно към тъканите.Това води до мощна стимулация и образуване на нов колаген, повишава се здравината и еластичността на кожата, подобрява се метаболизмът в терапевтичните тъкани.

Друг метод е патентованата Unipolar технология, позволяваща целенасочено, безопасно и дълбоко затопляне на тъканите на различна дълбочина, доставяйки концентрирана енергия, която достига дълбоките слоеве на кожата,без дискомфорт и болка за пациента. Това води до значително стимулиране синтеза на колаген и еластин в тъканите,има дрениращ ефект, придава и блясък на кожата.

При Alma Accent можем да контролираме прецизно дълбочината третиране в съответните слоеве на дермата, за да постигнем максимален ефект. Процедурата трае в зависимост от зоната около 40 минути. Тя е изключително комфортна процедура и е удоволствие за пациента да констатира видими и естествени резултати, абсолютно контролирано моделиране и скулптуриране на тяло и лице както при жени, така и при мъже.

Процедурата Alma Accent се комбинира успешно с ClearLift, колагенова мезотерапия Guna, Hydrafacial и още други процедури.

Ценоразпис Радиочестотен лифтинг Accent Ultra/Alma Lasers

Alma Accent Лице, очи и двойна брадичка 150 лв.
Micro Plasma – изглаждане на кожата + Impact 270 лв.

Консултация и индивидуален пакет от процедури

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

Мезотерапия

Неинвазивна мезотерапия за лице

Неинвазивната мезотерапия е процедура, която предлага възможност за неинвазивно лечение на кожни проблеми и безболезнено...

Терапии на Darphin

Дълбоките масажи на Пиер Дарфен - Darphin трансформират вашата кожа до перфектност! Kiwi and Pomegranate...

Guna колагенова мезотерапия Варна

Guna – Колагенова мезотерапия

Неинзвазивна мезотерапия GUNA ( Гуна )  съчетава принципите на класическата медицина и хомеопатията. Това е...

error: Content is protected !!