fbpx
Skip to main content
Кавитация

Кавитация

RF Cavitation effect Instrument -B 5001 e  апарат, който обединява всички доказани методи за цялостно оформяне на тялото и включва – кавитация, радиочестотен лифтинг, инфраред и вакуумен масаж.

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвукови вълни. Тези контролирани нискочестотни вълни произвеждат  микромехурчета. Поради промените в налягането  мастните клетки в третираните зони  се разрушават , превръщат се в течна субстанция  и се евакуират  чрез лимфната и отделителната системи от организма. Кавитацията  е  ефективен метод  за намаляването на теглото и премахване на мастните депа без хирургическа намеса, без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура.

Радиочестотния лифтинг /РФ/ е нова и безопасна технология с дългосрочен ефект за стягане на кожата. Това е форма на електромагнитна енергия доставяна дълбоко в кожата  и води до моментално стягане на колагеновите структури. Резултатите се запазват във времето, подобрява се вида на портокаловата кожа , намаляват се обиколки и мастни депа

Инфраредът  е дълговълнов инфрачервен лъч, чиято честота на трептене съвпада с честотата на трептение на здравата клетка. Получава се ефект на резонанс, който довежда до временна корекция на трептенето на увредената клетка. Подобрява се обмяната на веществата в нея и се освобождават токсини. Инфраредът засилва кръвообръщението и активира  растежа на нови здрави клетки във всеки орган на  човешкото тяло.

Системата за вакуумен масаж работи  на принципа на последователното понижаване и повишаване на подавания  въздушен поток, който позволява да се работи с постоянен и променлив импулсен режим на налягането. Получава се повдигане на кожата, водещо до разместването на слоевете й  и разкъсването на образуваните съеденително-тъканни срастватния и подпомага разнасянето и дренирането на целулита. В резултат на това се стимулира кръвообращението и се повишава лимфопотока на цялото тяло,  подобрява се метаболизма на тъканите, елиминирането на токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната.

Приложение:

  • за намаляване на обиколки
  • за намаляване мастни депа
  • за подобряване вида на портокаловата кожа
  • за стягане на кожата
  • за подобряване на метаболизма

Ценоразпис Кавитация

Кавитация 1 зона 30 лв.
Кавитация 2 зони 46 лв.
Кавитация 3 зони 58 лв.
Кавитация 4 зони 68 лв.

Консултация и индивидуален пакет от процедури

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.

Related Posts

Alma Accentuate

Alma Accentuate

Alma Accentuate е нова технология за премахване на локални мастни натрупвания, базирана на дългогодишни клинични...

Soprano ICE – трайна епилация

Лазерната система Soprano дава възможност на оператора да създава индивидуална програма за епилация за всеки...

Криолиполиза

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите...

error: Content is protected !!