Skip to main content
Кавитация
процедура кавитация

Кавитация

RF Cavitation effect Instrument -B 5001 e  апарат, който обединява всички доказани методи за цялостно оформяне на тялото и включва – кавитация, радиочестотен лифтинг, инфраред и вакуумен масаж.

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвукови вълни.  Тези контролирани нискочестотни вълни произвеждат  микромехурчета. Поради промените в налягането  мастните клетки в третираните зони  се разрушават , превръщат се в течна субстанция  и се евакуират  чрез лимфната и отделителната системи от организма. Кавитацията  е  ефективен метод  за намаляването на теглото и премахване на мастните депа без хирургическа намеса, без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура.

Радиочестотния лифтинг /РФ/ е нова и безопасна технология с дългосрочен ефект за стягане на кожата. Това е форма на електромагнитна енергия доставяна дълбоко в кожата  и води до моментално стягане на колагеновите структури. Резултатите се запазват във времето, подобрява се вида на портокаловата кожа , намаляват се обиколки и мастни депа

Инфраредът  е дълговълнов инфрачервен лъч, чиято честота на трептене съвпада с честотата на трептение на здравата клетка. Получава се ефект на резонанс, който довежда до временна корекция на трептенето на увредената клетка. Подобрява се обмяната на веществата в нея и се освобождават токсини. Инфраредът засилва кръвообръщението и активира  растежа на нови здрави клетки във всеки орган на  човешкото тяло.

Системата за вакуумен масаж работи  на принципа на последователното понижаване и повишаване на подавания  въздушен поток, който позволява да се работи с постоянен и променлив импулсен режим на налягането. Получава се повдигане на кожата, водещо до разместването на слоевете й  и разкъсването на образуваните съеденително-тъканни срастватния и подпомага разнасянето и дренирането на целулита. В резултат на това се стимулира кръвообращението и се повишава лимфопотока на цялото тяло,  подобрява се метаболизма на тъканите, елиминирането на токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната.

Приложение:

за намаляване на обиколки

за намаляване мастни депа

за подобряване вида на портокаловата кожа

за стягане на кожата

за подобряване на метаболизма

Related Posts

Alma Accent процедури за тяло Варна

Alma Lasers – Accent Ultra

Системата Alma Accent Ultra е уникална комбинативна платформа разработена на основата на патентована ултразвукова и...

"SHR" трайна епилация Варна

Alma Lasers – „SHR“ трайна епилация

SHR ( Super Hair Removal ) Нова технология за трайно обезкосмяване. В сравнение с останалите...

Студена липосукция

Криолиполиза

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите...

error: Content is protected !!