Skip to main content
Екип
des_8004_32377077081_o-Recovered

Дарина Драганова

Управител
Дарина Драганова е козметик в Delicious от 2008г. Завършила е професионален курс по Козметика през 1995г. Работи процедури за лице, тяло и коса.
DES_8041

Петя Сарандалиева

Медицински козметик
Петя Сарандалиева е медицински козметик в Delicious от 2008 г. Завършва Медицински университет " Проф.д-р П.Стоянов" през 2016г. Работи процедури за лице, тяло и коса.
DES_8013

Виолета Павлова

Управител
Виолета Павлова е медицински козметик в Delicious от 2008 г. Завършва Медицински университет "Проф.д-р П.Стоянов" през 2016г. Работи процедури за лице, тяло и коса.
д-р-Ива-Стоилова

д-р Ива Стоилова

доктор
Д-р Ива Стоилова е дерматовенеролог и естетичен лекар, работещ с най-новите дермални филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, лазерна терапия. Има 12 години стаж в областта на естетичната медицина и е обучаващ специалист по техника на инжектиране на филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, работа с лазер и последните нововъведения в лазерната терапия.
DES_7952

Даниела Йорданова

Офис мениджър
Даниела Йорданова работи в Delicious на длъжност Офис мениджър от 2013г. Завършила е Варненски свободен университет Черноризец храбър - Журналистика през 2011г.

Ивелина Иванова

Кинезитерапевт
Ивелина Иванова работи в Delicious на длъжност Кинезитерапевт. Завършила е ОКС "Бакалавър Кинезетарпия " РУ Ангел Кънчев гр.Русе. В момента продължава своето образование в Медицински университет "Проф.Д-р П.Стоянов" гр.Варна , магистратура : Рехабилитация, морелечение, уелнес и СПА . Работи процедури за тяло
error: Content is protected !!